Top 5 curiozitati despre sesiunea foto outdoor
HomeConcurs Top 5 curiozitati despre sesiunea foto outdoor
Top 5 curiozitati despre sesiunea foto outdoor

🔝 Top 5 curiozități despre sesiunile foto în natură cu familia

1 Sunt în totalitate despre emoțiile voastre. Nu sunt despre decor, recuzită, ținută sau alte elemente din exterior. Fotografiile vor reflecta în totalitate bucuria și emoțiile pe care le trăiți atunci când vă conectați cu familia.

2 Este foarte important să comunicați cu copiii înaintea unei sesiuni foto, să le explicați ce urmează, să le povestiți despre noi, eventual le puteți arăta și o fotografie pentru a ne vedea înainte. Astfel ei vor fi mai relaxați iar nouă ne va fi mai ușor să comunicăm cu ei pentru a-i surprinde în cele mai frumoase ipostaze.

3 Adoptați o ținută lejeră, casual, pentru a avea libertate de mișcare și pentru a reflecta naturalețea. Este valabil atât pentru adulți cât și pentru copii. Evitați rochiile scurte sau tocurile pentru doamne și costumele sau pantalonii strâmți pentru domni.Adoptați o ținută în culori calde, vii, deschise. Evitați culorile care se regăsesc în cadrul natural cum ar fi verde, maro, gri sau negru. Astfel veți ieși în evidență iar accentul în fotografii va fi exclusiv pe voi.

4 Încurajați copiii să își aducă jucăria preferată, bicicleta, trotineta, rolele, orice le face plăcere și îi face să se simtă confortabili. Astfel va fi mult mai ușor atât pentru noi cât și pentru părinți.

5 Renunțați la așteptări, mai ales în cazul copiilor sub 5 ani. Oricât de obișnuit ar fi copilul cu sesiunile foto sau cu camera de fotografiat a telefonului, mereu este vorba despre spontaneitate deoarece copiii sunt mereu imprevizibili. Ei pot avea cu ușurință o zi mai puțin bună pentru că au avut un vis urât cu o seară înainte sau pentru că nu au primit o bomboană atunci când și-au dorit-o.

🥰 În natură ne relaxăm, rădem, ne jucăm, ne bucurăm și ne distrăm. În natură ne conectăm cu cei pe care îi iubim și ne deconectăm de viața cotidiană. De asta iubim natura!

Dacă ți-a fost utilă această postare, apreciaz-o sau scrie un comentariu și noi vom mai crea astfel de articole pline de informații și sfaturi pentru că tu să te poți bucura de fotografii perfecte!

By Sorin Gavenea & Mihaela Găvenea

error: Content is protected !!