Concurs Ziua Copilului
HomeConcurs Concurs Ziua Copilului
Concurs Ziua Copilului
Concurs Ziua Copilului

Concurs Ziua Copilului🎉Pentru că se apropie 1 Iunie, organizăm un mega concurs, de data aceasta dedicat micilor eroi din viața voastră!
🎁Așadar, dragi părinți, bunici, unchi, mătuși, etc. oferim 6 SESIUNI FOTO GRATUITE pentru cei care vă umple sufletul de bucurie!

Condițiile de participare sunt simple:
👍Pasul 1 - Apreciază și distribuie PUBLIC această postare pe profilul tău personal, ca să afle și prietenii tăi pentru a le oferi și lor șansă de a participa, click pentru a fi redirecționat către pagina de Facebook Sedinte Foto Brasov
💬Pasul 2 - Etichetează în comentariu la această postare 5 prieteni, care au copii la rândul lor. Astfel se pot înscrie și ei la concursul nostru. Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig!
📜Pasul 3 - Completați formularul de înscriere de pe site-ul nostru https://fotogavenea.ro/concurs/

🗓Perioada de desfășurare - 22-29 Mai
🗳Extragerea și anunțarea câștigătorilor va avea loc pe 30 Mai
📸Sesiunile foto se vor efectua în perioada 2-15 Iunie

❗️Prin completarea formularului de înscriere, acceptați că sunteți de acord cu termenii și condițiile de participare pe care le găsiți aici https://fotogavenea.ro/concurs/termenii-si-conditiile/
❗️Prin participarea la concurs, vă dați acordul că fotografiile realizate în cadrul acestor sesiuni foto, pot fi postate pe site-ul nostru și pe paginile de social media pe care le deținem, așa cum este specificat în termenii și condițiile din link-ul de mai sus.
❗️Sesiunile foto se vor desfășura în natură!

😍Vă dorim mult succes!
error: Content is protected !!